Rask levering
1-4 virkedager
 Eget design
Logo og tekst til bil
Logo/bilde til russebil

Etter at russetiden er over, kan klistremerkene fjernes uten at lakken blir skadet. Ønsker dere navnemerker i tillegg til teksten? Trykk på denne linken!

 
 
cm
cm
 
 
 
Antall:  
 
 
 

Vi kan lage tekstene og logoene i alle størrelser. Det vi leverer mest av er tekstmerker med 10 cm høyde og logoer i ca. 100 x 100 cm. På en van blir ofte 100 x 100 litt lite. Avhengig av logoens fasong kan det være en idè å øke lengden til f. eks. 150 cm. Gruppebilder leverer vi mest av i ca. 40 x 100 cm, men vi kan også levere i alle andre størrelser.

Alle logoer/bilder vi produserer blir produsert slik at størrelsesforholdet blir riktig. De vil ikke bli sammenklemt eller dratt ut. De fleste logoene kan konturskjæres, slik at dere slipper hvit bakgrunn. Om dette blir valgt, så legges det på en tynn hvit outline (5-10mm). Dette gjør at logoen blir lettere å montere, og blir mer synlig på bilen.

OBS! På grunn av copyright trykker vi ikke logoer/bilder/tegninger som inneholder kjente personer, eller elementer/figurer fra filmer (f. eks. Løvenes Konge og Istid).