Rask leveringSendes samme eller neste virkedag
 Spar pengerTa monteringen selv - enkelt!
 Utsett betalingenVi tilbyr delbetaling

Logo (klistremerke) til russebil

Etter at russetiden er over, kan klistremerkene fjernes uten at lakken blir skadet. Ønsker dere navnemerker i tillegg til logoen? Trykk på denne linken!

Last opp egen logo!
cm
 
cm
 
 
 
 
 

Vi kan produsere tekst og logo i alle størrelser. Det vi leverer mest av, er navnemerker med 10 cm høyde og logoer i ca. 100 x 100 cm. På en stor van kan dette bli litt lite, så avhengig av logoens fasong kan det være en idè å øke lengden til f. eks. 150 cm. Gruppebilder leverer vi endel av i ca 40 x 100 cm, men vi kan også levere i alle andre størrelser.

Alle logoer/bilder vi produserer blir produsert slik at størrelsesforholdet blir riktig, så målene som fylles inn over er MAKS mål som vi tilpasser til. Logoen vil ikke bli sammenklemt eller dratt ut. De fleste logoene kan konturskjæres, slik at dere slipper hvit bakgrunn. Om dette blir valgt, så legges det på en tynn hvit outline (5-15 mm). Dette gjør at logoen blir lettere å montere, samt at den blir mer synlig på bilen.

OBS! På grunn av copyright trykker vi ikke logoer/bilder/tegninger som inneholder kjente personer, eller elementer/figurer fra filmer (f. eks. Løvenes Konge og Istid).